2018-12-24 06:59:35• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Csak egyetlen aprócska problémája lehet

Napi horoszkóp december 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Merkúr és a Jupiter is a legjobb fényszöget veti a Kos jegyére, így a lehető legjobban fogja magát érezni. Csak egyetlen aprócska problémája lehet, ha egyik családtagja feleslegesen sokat beszél, de ma még ezzel sem tudja önt igazán felbosszantani!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Minden bolygó a lehető legjobb fényszögben áll a Bika jegyével, így ön is elemében lesz. A fényszögek kiegyensúlyozottá és békéssé teszik ezt a napot. A szenteste nagyon derűsnek ígérkezik.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ne kapkodjon, ne idegeskedjen! Bár reggel még mutatkozik egy kis zűrzavar, délutánra tökéletesen összeáll minden. Élvezze a szenteste nyújtotta megható hangulatot, fényeket, kedves ajándékokat.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ne kapkodjon, ne idegeskedjen! Bár reggel még mutatkozik egy kis zűrzavar, délutánra tökéletesen összeáll minden. Élvezze a szenteste nyújtotta megható hangulatot, fényeket, kedves ajándékokat.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Vénusz támadja az Oroszlán jegyét, bármennyire is ünnep van, nagyon vigyázzon arra, hogy mennyit eszik és iszik. Különösen ez utóbbival nehogy elrontsa az ünnepi hangulatot. Legyen tisztában saját határaival és szervezete terhelhetőségével.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold az Oroszlán jegyében áll, és még érinti az Uránusz kellemetlen fényszöge. Önt ez nagyon érzékennyé fogja tenni. Mindenki igényére rá tud hangolódni, de azért saját magáról se feledkezzen meg! Nyugodtan adjon hangot az elvárásainak, ne várja, hogy a környezete kitalálja a kívánságát.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A mai napon jó hangulatát igyekezzen másokra is átsugározni. Belső biztonságérzetét növeli, ha érzi, hogy biztos bázis van ön mögött, akikre számíthat.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Szép nap ez a mai. Az ünnepeken mindig elérzékenyül, de úgy gondolja, a karácsonynál nincs szebb. A családi béke varázsolja igazán széppé ezt az ünnepet.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Jupiter a Nyilas jegyében jár, itt uralmi helyzetében van. Rengeteget tud nevetni a mai napon, és őrizze is meg humorérzékét, szüksége lesz rá… Sajnos a délelőtt kicsit bosszantóan alakul, nem várt galibákkal. A szenteste viszont valóban örömtelinek ígérkezik.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Sikeres napokat él meg és lelkileg is feloldódik az ünnepek alatt. Egy érzelmi konfliktus azonban elronthatja a hangulatot rövid időre. A szenteste hangulatáról önnek kell gondoskodni, az ajándékozás másodlagos jelentőségű.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Békés karácsonyra van kilátás, amikor nem zavarhatja meg senki sem a családi együttlétet. Egész nap rohan, intézkedik, idegeskedik, de estére minden a helyére kerül. Az esti gyertyagyújtáskor a csodálatos varázs hatalmába keríti és boldogan ünnepel.


Halak: II. 19. - III. 20.

A szenteste talán túlzottan elérzékenyíti. Nehezen nyugszik bele néhány megváltoztathatatlanba. Valamelyik családtagját azonban lehet, hogy nélkülöznie kell, és ez egy kicsit elszomorítja.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: